Skal man altid vælge den samme gulvafslibning?

21 april 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Det er ikke tænkeligt, at man altid skal vælge den samme type af gulvafslibning på ens gulve, også selvom det er det samme gulv, man fik ordnet sidst, som man skal have ordnet igen.

Der er mange omstændigheder, der går ind og dikterer, hvilken form for gulvafslibning der er bedst at vælge i denne sammenhæng.

Og det er alt fra tiden siden sidst, slitage, brug, uheld med videre, som der er skrevet en del artikler om, hvorfor det blot er vigtigt at huske på, at man aldrig kan være sikker på, at det er den samme form for gulvafslibning, man skal bruge hver gang – det er faktisk mere undtagelsen end reglen, at man skal bruge den samme.

Men valget af gulvafslibning kan jo også have at gøre med, at man vælger den samme eller det samme firma til at ordne ens gulv hver gang.

Man tænker jo, at det bedst kan svare sig at benytte sig af den samme udbyder, hvis man har brugt denne et par gange, for det er trods alt vedkommende og firmaet eventuelt som sådan, der kender til ens gulv.

Man kunne jo heller ikke finde på at skifte kirurg midt i en behandling, og selv ens læge udskifter man jo sjældent, medmindre man er utilfreds med vedkommende.

Men alligevel behøver man ikke vælge den samme udbyder af en gulvafslibning hver gang, selvom vedkommende formentlig vil gøre sit på at holde på dig som kunde ved at tilbyde gode tilbud, rabatter og eventuelt netop argumentere med, at vedkommende kender ens gulv(e) bedst.

Dog har man heldigvis altid frit valg af mange forskellige former herhjemme, og dette gælder jo også en gulvafsliber.

Det kan jo tænkes, at man finder en eller et helt firma, der har endnu bedre forstand på at varetage behandlingen af dit gulv end den foregående.