Smukke linjer i haven

Når der er en plan i en have, er der sammenhæng og harmoni mellem planter, blomster og belægninger. Når du vælger en anlægsgartner i Holstebro, vælger du en plan for din have - i netop den stilart, som du ønsker. 

Få det optimale ud af haven

Med faglig viden kan en anlægsgartner planlægge og anlægge en have, så du kan nyde den hele året rundt. Planter, buske, træer og blomster er afstemt efter hinanden og efter den stil, som du gerne vil have i dit udeområde. En anlægsgartner skaber kort sagt samspil mellem alle elementer i haven til en større helhed. 

Du kan få smukke farver og blomstrende planter næsten hele året rundt, hvis din have er anlagt til det. En dygtig anlægsgartner forstår at udnytte en haves potentiale og få det optimale ud af de betingelser, der findes i området. Måske har du en have med meget sur jord og en del skygge? Måske har du en vindblæst, åben have med masser af lys hele dagen? Planter og placeringer skal altid tilpasses forholdene i netop din have. 

Hvilken havestil er du til?

Foretrækker du den storblomstrende have med alle farver, former og dufte? Er du mere til den minimalistiske have med anlagte stiger og rolige vandspejle? Eller har du kun øje for engelske haver med naturlige former og romantisk variation? Få gode råd fra din lokale anlægsgartner i Holstebro - det betaler sig at få fagfolk på sagen, så din stil bliver gennemgående for hele haven. 

Plan og pleje...

Kolonihave-inspirerede haver, hvor sommerblomster i alle farver overtager scenen så snart de første solstråler dukker op, er populære for os solhungrende danskere. Men det kræver en god plan til starte med, og vejledning omkring pasning. Alt sammen noget, du kan få fra en erfaren anlægsgartner, der desuden kan tilpasse plantevalget til de betingelser, du har i din have.