Som anlægsgartner kan man have brug for en sparringspartner

25 februar 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Når man er under uddannelse, så har man en underviser; når man står i lærer, har man en mester, der underviser en; når man er ansat som anlægsgartner, så har man både kunden og chefen at lytte til – medmindre man arbejder selvstændigt.

Men generelt kan man også have brug for en sparringspartner, der kender faget, kan noget som en selv, men måske også kender til nogle metoder, man ikke er så god til selv.

For man kan godt ende med at gøre tingene, som man er vant til og så tro, at det er den bedste måde som anlægsgartner at arbejde ud fra, da man har devisen, at hvis det har virket før, så behøver man ikke ændre det.

Dog kan man så være gået glip af udvikling på området med metoder, udstyr med videre, og der er jo nok sket en del ting, siden man selv blev færdigudlært anlægsgartner.

Man har bare ikke lyst til at skulle tilbage på skolebænken eller tage opdaterede kurser i den slags.

Derfor kan det måske være løsningen at benytte sig af en sparringspartner, der kan kigge en over skulderen ved nogle projekter, hvis der er tid til dette.

Vedkommende kan måske være med i planlægningen, og så kan personen komme og tjekke efter løbende, om tingene skrider i den rigtige retning eller ej.

Ellers kan det jo bare være den livline, man lige kan ringe eller skrive til, hvis man har nogle spørgsmål, så man undgår at blive låst fast i ens vanlige metoder med at ordner haver.

Hvis du skal vælge en anlægsgartner, der altid er opdateret på, hvad der rører sig af nye tendenser, men samtidig kender til de klassiske dyder i faget og altid leverer et resultat tilfredsstillende hver gang, så skal du soleklart vælge Brunogreen.dk.

Så bliver opgaven altid løst til fulde.