Spar på pengene – ikke på varmen – med en varmepumpe

Skal familiens bolig have en grønnere profil? Så bør du først og fremmest se på jeres opvarmningsmetoder.

Benytter du stadig et gammelt fyr, eller er rummene i huset udstyret med håbløst umoderne elradiatorer, kan du nemlig gøre klima og miljø en kæmpe tjeneste ved at skifte til en varmepumpe. Og så kan du samtidig spare store summer på opvarmningsposten.

Få billig varme med en varmepumpe

Uanset om du fyrer med olie, gas eller piller, eller om du opvarmer boligen ved hjælp af dyre elektriske radiatorer, kan du spare mange penge ved at skifte til en varmepumpe.

Der findes grundlæggende to slags varmepumper, nemlig luft til vand varmepumperne og luft til luft varmepumperne. Sidst nævnte varmepumpe er især populær hos bolig ejere som ønsker at skrotte de gammeldags elradiatorer og spare over halvdelen af deres udgifter til opvarmning.

En luft til luft varmepumpe er nemlig meget mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi og repræsenterer således en ikke uvæsentlig besparelse. Og med en luft til luft varmepumpe får du samtidig filtreret luften i boligen – for et sundere og mere behageligt indeklima.

Skift fyret ud med en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en prima erstatning for et slidt fyr, og kan sagtens levere varmt brugsvand og cirkulations vand i de mængder din husstand har brug for. Det er blot et spørgsmål om at vælge en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse og med den korrekte kapacitet.

Få hjælp til valg af luft til vand varmepumpe

Hvis du er i tvivl om hvilket mærke eller hvilken model, størrelse og kapacitet din nye luft til vand varmepumpe skal have kan du få hjælp til udvælgelsen af denne hos den danske VVS virksomhed Amalo. Klik ind og læs mere om Amalo på hjemmesiden https://www.amalo.dk/