Spar penge og lev grønnere med en varmepumpe

02 marts 2022 Astrid_Pedersen

editorial

Vinterhalvåret kan være rigtig hårdt for husejere – især hvis der er tale om et af de koldere af slagsen. En lang, kold vinter er nemlig ensbetydende med en høj varmeregning, som blot bliver højere jo ældre og mere ineffektivt fyret er. Og derfor bør du overveje om det ikke er på høje tid at skifte det ud – for eksempel med en luft til vand varmepumpe.

Installer en luft til vand varmepumpe og spar penge

En af de vægtigste grunde til at flere og flere danskere i disse år skifter fyret ud med en luft/vand varmepumpe er at man med en sådan kan spare rigtig mange penge. En varmepumpe er nemlig meget mere effektiv når det handler om at udnytte den tilførte energi i forbindelse med opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand.

Det betyder at varmepumpen ikke skal bruge nær så meget energi som et gammelt fyr for at kunne levere samme ydelse. Du nedsætter dermed dit energi forbrug uden at få mindre varme ud af det. Og så kan du spare en rigtig stor del – henved to tredjedele – af dine udgifter til varme.

varmepumpe

Grøn varme med en luft til vand varmepumpe

Dertil kommer at du ved at skifte fyret ud med en luft/vand varmepumpe skåner klima og miljø. Det lave energi forbrug er nemlig lig med en reduceret udledning af co2.

Din familie får således en grønnere og mere bæredygtig profil ved at skrotte fyret til ære for en varmepumpe. Og så kan I skrue op for varmen hele vinteren lang uden at få dårlig samvittighed.

Få den rette hjælp til valg af varmepumpe

Hos Raska Teknik ApS kan du altid få rådgivning angående valg af varmepumpe. Raska Teknik ApS hjælper også gerne med levering og montering af din nye varmepumpe. Klik ind og læs mere, og kontakt Raska Teknik ApS direkte via hjemmesiden raska.dk.