Tag flytterengøringen i Fredericia, som var det indflytterrengøring

19 november 2021 Anders_Lundtang_Hansen

editorial

Mange af os har det desværre som, at hvis man låner noget, så passer man ikke helt så godt på det, som hvis det var ens eget.

Det handler selvfølgelig om, hvem man har lånt det af også, for hvis det er ens forældre, så passer man nok godt på det, da man skal høre for andet resten af deres liv; hvis det er naboen, vil man også være på god fod med vedkommende, da man kan ende med at skulle låne flere ting af vedkommende.

Men er det en fjern bekendt, som man ikke ser så tit, så slækker man måske lidt på det.

Man kan lidt sammenligne det med at lease en bil: man har betalt for en ydelse, men det er også ensbetydende med, at man ikke ejer bilen, men på en måde låner den; så man presser den måske lidt mere, end hvad man ville gøre ellers, da man her kan udskifte ens bil, når man vil, og have en aftale med, at værkstedsregningen allerede er betalt.

image

Udfør flytterengøringen i Fredericia ordentligt

Man kan sådan set godt overføre det til, når man skal lave en udflytterrengøring, for det kan være, det står skrevet i ens lejekontrakt, at man skal gøre det.

Man har ellers allerede gjort rent, som man så det passede her i Fredericia, hvor man er ved at flytte fra og ikke skal have kontakt med byen eller udlejeren igen, og så læser man, at man skal gøre det endnu mere grundigt, end hvad man allerede har gjort.

Her skal man lidt tænke på karma, at man jo også helst vil flytte ind et sted, hvor der er pænt og rent, også selvom man måske havde tænkt sig at gøre rent det sted allerede.

Generelt er det også god stil at gøre.