Tag kurser i dansk og matematik for voksne hos din lokale daghøjskole

Har du svært ved at gennemskue tal og talmæssige sammenhænge i det daglige? Så er det en rigtig god idé at få hjælp til at blive bedre – for eksempel gennem et kursus i matematik og regning.

Det er nemlig meget vigtigt at være i stand til at kunne læse en låne aftale eller udfylde skatte dokumenterne korrekt. En vigtig forudsætning for at kunne løse disse opgaver er et basalt kendskab til matematik og regning. Og dette kendskab kan du få på et matematikkursus.

Hvor kan jeg finde et kvalificerende matematikkursus i Randers?

Hvis du gerne vil forbedre dine færdigheder inden for regning og matematik kan du med fordel vælge Daghøjskolen i Randers til dette formål. Hos Daghøjskolen i Randers tilbydes alle former for undervisning i folkeskole fag så som matematik, dansk og engelsk for voksne elever som ønsker at udvide deres faglige horisont.

Med et matematikkursus hos Daghøjskolen i Randers kan du hurtigt blive dygtig tit matematik og lære – eller genopfriske – de fire regne arter plus, minus, gange og dividere. Når du tilmelder dig et matematikkursus hos Daghøjskolen i Randers vil du blive indplaceret på et af to trin afhængig af dine eksisterende færdigheder. Efter hvert trin er det muligt at aflægge en afsluttende prøve. Trin to svarer til folkeskolens afgangsprøve og er således adgangs givende til diverse erhvervs uddannelser.

Undervisning på matematikkursus ved Daghøjskolen i Randers tager udgangspunkt i hverdags regning. Du vil således opleve at matematik og regning tjener et praktisk formål i hverdagen. Ud over de fire basale regne arter lærer du alt om hvorledes du beregner skatte fradrag, læser diverse opgørelser, gennemskuer en afbetalings ordning, udfylder online bestillinger og meget mere.

Daghøjskolen i Randers er et tilbud til alle voksne som ønsker at komme videre og lære mere. Du kan læse om Daghøjskolen i Randers, og kontakte daghøjskolen direkte, via hjemmesiden daghoejskolen.dk.