Temperaturregulerende klimaanlæg

Problemer med overophedet hjem eller arbejdsplads?

Du har med al sandsynlighed oplevet at være i et rum, der af solen er varmet så meget op, at det føles ulideligt at være i. Selvom somrene i Danmark ikke hører til de varmeste på kloden, så er vi trods alt beriget med periodevis høj sol og temperaturer, og dette sætter sit præg på mange hjem og arbejdspladser.

Nogle rum holder så godt på varmen, at de ikke er til at være i, når solen står på. På arbejdspladsen kan de høje rumtemperaturer gøre det meget svært at koncentrere sig og udføre sit arbejde, mens de i hjemmet kan gøre det ulideligt at slappe af og ikke mindst sove om natten. Der findes heldigvis råd for problemet!

Effektiv temperaturstyring med klimaanlæg og aircondition

Jensen Køleteknik forhandler klimaanlæg og airconditions til ethvert behov. De er specialister i at diagnosticere dine nedkølingsbehov, og kan herudfra udarbejde den helt rette løsning i netop dit tilfælde. De leverer, monterer og servicerer klimaanlæg til både private hjem samt arbejdspladser, og tilbyder både installering af klimanlæg i enkelte rum samt multi-løsninger, hvor det temperaturregulerende apparat placeres i flere forskellige rum. 

Gennem årtier har Jensens Køleteknik desuden leveret kommercielle løsninger til en lang række erhvervskunder heriblandt restauranter og butikker. Som indehaver af en sådan virksomhed, er du naturligvis interesseret i at tilbyde dine kunder den bedst mulige oplevelse og dine medarbejdere gode arbejdsvilkår, og dette indbefatter selvfølgelig også lokaler med en behagelig temperatur. Dette sikrer du ved installering af et godt klimaanlæg. Jensens Køleteknik samarbejder kun med de bedste producenter på området, så du er sikret et produkt i høj kvalitet, uanset om det skal installeres i hjemmet, i sommerhuset, på arbejdspladsen eller i butikken. 

Se meget mere til Jensens Køletekniks ydelser her og bed om et uforpligtende tilbud allerede i dag: https://jensen-koel.dk/klimaanlaeg-aircondition/