Undersøg maden, der er leveret med catering

06 februar 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Så fik man lige diner transportable i Silkeborg, og det ankom til tiden og er også varmt, men er alt nu, som det skal være?

Det er menneskeligt at fejle, så derfor bør man måske lige, inden leveringen smutter, bruge tiden sammen på at kigge på retterne, og her mener vi ikke bare som en præsentation af det, men også at man stiller det op sammen.

Har leveringen travlt, så er det måske på sin plads at aftale det forud, at man gerne lige vil se maden an.

Det kan for eksempel handle om, at man nu har fået det rigtige, som man bestilte, for før man får det, så ved man jo reelt ikke, om kommunikationen er gået igennem med ens bestilling.

Dette gælder især, hvis man har nogle specielle bestillinger, hvor man skal tage hensyn til spisevaner, allergi med videre.

Og så selvfølgelig det uheldige tilfælde, hvis manden decideret ikke er god.

Cateringen gør sit bedste

Man kan jo være rigtig uheldig, at der er noget af maden, der enten ikke er gennemkogt godt nok, der er insekter i det, eller der er brugt dårlige råvarer.

Det er bestemt ikke noget, man har gjort med vilje fra stedet, men hvis man nu har travlt med en masse retter, og man har meget, man skal lave, så sker der måske lige en smutter med ens ordre.

Noget af det kan måske ordnes på stedet, hvor man lige får leveret noget mere mad senere på dagen – til tide, som man skal bruge det.
Eller man får rabat på ens næste bestilling.

Er der kun lidt galt med retten, hvor den stadig er spiselig, så accepterer man måske det, men er der meget galt, så det er uappetitligt, så bør man klage.

At man så måske ikke bryder sig om maden alligevel, når man spiser den, kan komme meget an på et smagsspørgsmål.